AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

Hej världens tristaste flygplats

Publicerad 2013-12-31 02:33:48 i Annie jorden runt, Min vardag,

Oj vad Kastrup är tråkigt på natten. Särskilt då jag ännu inte får checka in min väska. Att resa såhär kort inpå en annan resa är inte optimalt. Jag har i princip varit hemma flyttat mina kläder från en väska till en annan, där kläderna gjorde en mellanlandning i tvättmaskinen. Sedan har jag också bytt ut de varmaste vinterkläderna till lite tunnare grejer. Skriver till er för att jag inte har något bättre för mig, hoppas att jag snart ska få checka in min väska i alla fall annars är de  bara fem timmar kvar till planet lyfter. 


Vi ses nästa år

Publicerad 2013-12-30 22:01:00 i Annie jorden runt, Mitt Turkiet,

 "It's my life

And It's now or never  

I ain't gonna live forever

 I just wanna live when I'm alive (It's my life)

 My heart is like an open highway  

Like Frankie said "I did it my way"  

I just wanna live while I'm alive

 It's my life

 Better stand tall when they're calling you out

Don't bend don't break, baby don't back down"

Kan inte bestämma mig

Publicerad 2013-12-30 09:04:58 i Min vardag,

Jag behöver nya vita skor, här i söder verka det ändå inte bli någon vinter i år (eller i början på nästa) så jag tänkte att då kan jag lika gärna köpa varskor redan nu. Jag har hittat två favoriter som jag kollat på länge nu. Men jag kan verkligen inte bestämma mig om vilka som är finast.
 

Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela