AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

What drama queen

Publicerad 2014-04-30 21:39:00 i Min vardag,

Alltså hur är era turkpojkvänner egentligen? Min känns som en liten " drama Queen" ibland.  Idag fick jag en mening skickad till mig på facebook efter att vi klarat av allt de där vanliga "hej, hur mår du?" och så vidare. Då skriver K till mig "I have some bad news for you". Bara det i en enda mening, min panik rusar och de flyger miljoner tankar genom huvudet på vad som kan har hänt dessutom tar de tid innan han svara på vad, vad är den dåliga nyheten? Känner hur paniken kryper i mig, hjärtat slår fortare, jag blir svettig och magen knyter sig.
 
Vet ni vad svaret blev sen då? Jo nämligen "mitt internet kommer inte funka igen förens den 16 maj". Vist är de ett litet (med betoning på litet) problem att han inte har internet hemma på ett tag. Men jisses jag trodde de skulle vara något så mycket värre. Så egentligen är jag en glad och nöjd tjej som trotts internetproblem fick prata med min fina turk länge idag.
 

Det där med kommunikation

Publicerad 2014-04-30 14:36:55 i Min vardag,

Våra lärare har i tre år lärt oss om kommunikation men när de gäller kommunikationen mellan våra lärare då funkar den inte alla gånger. Innan jul fick vi två datum av vår lärare som även är programansvarig, 4 eller 5 juni var de två datum vi hade att välja på när de gällde vår examen, om vi nu ville de flesta lärare skulle kunna medverka under ceremonin. Så vi satte ju igång i klassen, röstade demokratiskt, valde de som skulle ansvara för examen, det blev den 4 juni och kyrkan bokades, lokal för champagnefrukost bokades och ja planeringen varit i full gång. Tills för några veckor sedan då vi fick vårt schema för avslutande kurs, vad ser vi då? Jo nämligen avslutningsseminarier den 4/6 från 09-13 samma dag som vi planera vår examens ceremonin där vi ska vara i kyrkan inför släkt och vänner, fram till kl 13:00 ska vi ha seminarier. Ja ni hör ju själva de går ju inte.
 
När vi sedan påtalar detta för vår lärare som är ansvarig för vår sista kurs så säger han att ingen har talat med honom och han visste inte ens att vi hade fått två datum att välja på. Kul där tänkte jag, nu blir de säkert att vi får flytta på ceremonin en dag och vilken dag landar de då på, jo den 5 juni samma dag som jag ska sitta på ett flyg (som jag redan bokat) ner till Turkiet. Alltså skulle jag missa min egen examensavslutning. Men tack och lov valde vår lärare som är ansvarig för sista kursen att lägga vårt avslutande seminarier dagen innan själva ceremonin. Det blir en dag mindre att skriva på de sista arbetet, men vad gör det, det är det sista vi gör så en dag mer eller mindre hitt och ditt. Så länge jag får åka till Turkiet den 5:e och ta min examen den 4:e är jag nöjd.
Vi ska ha vår avslutning i Växjö domkyrka en riktigt pampig kyrka enligt mig
 
 
 
 

Redan uttråkad

Publicerad 2014-04-30 11:16:25 i Min vardag,

Ja så ska jag vara ledig en vecka nu då, jag har varit vaken ett par timmar och känner mig redan uttråkad. Det är rätt konstigt då jag har skoluppgifter att göra så finner jag massor av anledningar till att skjuta upp det och hittar på andra saker istället. Men nu när de ligger en hel vecka tom framför mig ja då finns här nästan inget att göra. Plus att min eviga nedräkning går så mycket långsammar dagar som denna när jag inte har något speciellt för mig.
 
Tack och lov har jag saker inplanerade ju närmare helgen vi kommer men idag och imorgon finns här inget att göra.
Kanske borde göra mig i ordning och gå ut och njuta av solens glada strålar istället för att sitta inne i alla fall

Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela