AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

Mina ständiga funderingar

Publicerad 2015-04-30 20:45:36 i Min vardag,

Mina tankar går på högvarv när jag blir bjuden på något större evenemang så som bröllop. Vad jag ska ha på mig är den största frågan som cirkulera i huvudet på mig. 
 
Klänning, skor, hur ska jag ha håret och andra ting är det som snurra i mitt huvud. Men den största frågan just nu är vilken färg ska jag välja på klänningen. Hittade en jättesöt marinblå klänning men risken är ju ganska stor att när bröllopet äger rum mitt i sommaren att jag är väldigt solbränd just då och då tycker jag inte att marinblå är en passande färg på mig. Då skulle jag istället behöva en klänning i en lite mer knallig färg så som korall, rosa eller gult. 
 
Skulle gärna haft en röd klänning men just rött ska ju inte bäras på bröllop om man nu ska följa traditionerna. Jag skulle heller aldrig gå på bröllop i en svart klänning då det är för mycket begravning för mig. Sedan vill jag ha en snygg klänning som är festfin men samtidigt inte så där superfin att jag inte kan använda den under andra tillfällen sen. 

Phu

Publicerad 2015-04-29 20:58:13 i Min vardag,

Idag har jag haft en riktigt efektiv dag i gemförelse med gårdagens mer sömninga tempo. Så efter dagens jobb gick jag till affären och inhandlade det jag behövde till middagen. Väl hemma slängde jag ihop middagen med kyckling, tzatziki och rostade rotfrukter. Sedan när jag ändå var i full gång i köket gjorde jag en kladkaka och även syltkakor. 
 
Så tänkte jag att jag att om jag sätter mig ner nu så kommer jag inte upp igen på hela kvällen så därför tog jag istället tag i damsugaren och städade av hela lägenheten också. 


Mer civilkurage tack

Publicerad 2015-04-28 21:59:24 i Min vardag,

Detta är Niklas en kille som jag pluggade tillsammans med på universitetet. En kille som är grymt rolig men också väldigt smart och som ofta sätter full pott när han skriver om vardagliga händelser i hans liv på facebook. Detta inlägg jag tänkte visa för er idag kändes så klockrent och är något jag önskar att jag och fler med mig hade vågat mig på att göra ute i samhället. 
 
 

Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela