AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

Bowling i Erzurum

Publicerad 2015-01-31 21:05:00 i I mitt bildarkiv, Min vardag,

Har ikväll suttit och tittat igenom och rensat bland alla bilder från mina månader i Turkiet förra året. Hittade en hel del som jag inte visat här i bloggen så tänkte visa lite bilder ikväll från när vi var i Erzurum i september. En av dagarna var vi och bowlade, eller ja resten av gänget Kadir, kusin Mahmut, kusin Mehmet, kusin Mehmets tjej Cansu plus en kompis till dessa som jag pinsamt nog glömt vad han hette. Dessa bowlade och jag tittade på då bowling är svårt för mig att få till med mina handleder och reumatism. Togs i alla fall en hel del bilder under tiden så tänkte bjuda på några av dem.
.
 

Många timmar väntar

Publicerad 2015-01-31 20:37:04 i Min vardag,

Idag har jag försökt att göra igenting, av någon anledning tackade jag ja igår till att jobba imorgon. Nu ångra jag mig som in i tusan att jag tackade ja till att göra det. För nästa vecka väntar en arbetsvecka på 50 timmar där jag slutar 22:30 två av kvällarna. 
 
Men jag ska bita ihop, fokusera göra det till en trevlig vecka på det nya kontoret och den nya arbetsgruppen. För det är ju trots allt bara denna veckan kvar sen har jag semester i tio hela dagar som jag ska få spendera med min fina. Jag saknar honom galet mycket då våra schema inte alls gått i lås under de senaste tre dagarna så därför har vi knappt haft tid att prata med varandra. Vilket är väldigt ovanligt när det gäller oss och därför är vi också ovana att inte kunna prata med varandra. Så därför känns det extra bra att det faktiskt bara är en vecka kvar tills jag får vara tillsammans med Kadir igen. 
 

Tidig morgon

Publicerad 2015-01-30 14:52:29 i Min vardag,

Har missat mina träningar hela veckan av många olika anledningar. Men idag hade jag chansen då simhallen öppnar klockan 06 på fredagar. Så det var bara att upp och hoppa strax efter 05 idag. 

Simmade i 40 minuter och Gud vad skönt det är att ha träningen avklarad redan på morgonen. Kan nu i lugn och ro ladda för att  träffa min nya arbetsgrupp på en after work ikväll. 


Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela