AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

Livet rullar på

Publicerad 2015-07-29 14:52:43 i Min vardag,

Även om det borde vara lättare att blogga nu för det är en helt ny värld som har öppnat sig så får jag ingenting ur mig. 

Det har varit lättare att beskriva mina känslor av saknad. Än att beskriva de lyckokänslor som nu rusar i kroppen för att jag varje morgon får vakna brevid Kadir. Allt farande fram och tillbaka, all väntan, sliter med ansökan, långa glapp mellan att vi träffats. Allt detta har varit värt det nu när vi äntligen få bo och framför allt leva tillsammans. 

Det är stor skillnad på att leva tillsammans och på att vara tillsammans. Nu tar vi alla beslut gemensamt från det vad vi ska äta till middag till vad vi ska göra i helgen. För mig är det stort att bara säga "vi" istället för "jag". För nu är det verkligen VI och det är mer verkligt än någonsin. En liten uppdatering

Publicerad 2015-07-27 10:18:32 i Min vardag,

Just nu går all min vakna tid åt till att jobba eller umgås med Kadir. Bloggen är verkligen låg prioriterad just nu. Allt går i alla fall bra än så länge. Kadir gillar staden och jag har visat runt honom så mycket jag bara hunnit sedan han kom. 
 
Just nu väntar vi bara på att han ska få ett personnummer så att vi kan sätta igång med allt annat som ska göras när man är ny i Sverige. Skola och arbetsförmedlingen är två viktiga punkter att ta tag i. 

Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela