AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

En dag i Antalya

Publicerad 2015-06-30 20:04:24 i Min vardag, Mitt Turkiet,

Jag kommer bjuda på många bildbomber från olika tillfällen då jag och Kadir under dessa 14 dagar har besökt så många olika städer. En av de blev Antalya som vi förvisso har besökt tidigare men jag älskar Antalya och tycker det är hur mysigt som helst att vandra omkring på gatorna där. 
 
Dagen började egentligen med att jag, Kadir och Dilan skulle åkt till Manavgat för att äta frukost vilket vi också gjorde men på bussen till Manavgat kom Dilan och Kadir fram till att vi också skulle åka till Antalya efter frukosten. Så här kommer en bidbomb från denna dag. 
 

Vårt hotell- En natt under stjärnorna

Publicerad 2015-06-29 21:28:00 i Min vardag, Mitt Turkiet,

Jag hade bokat in mig och Kadir på ett hotell som heter Sun City och de ligger i ett av mina absoluta favoritområde i Side. Hotellet tillhörde Turkietresor vilket jag var omedveten om när jag bokade då jag bokade hotell och flyg separat. Men jag måste säga att detta hotell är ett av de absolut fräschaste hotell jag bott på av alla gånger jag varit i Side.

 

Jag skulle kunna säga att jag skulle boka in alla framtida resor på detta hotell om det inte varit för att de inte hade fritt wifi som är viktigt för mig. De hade inte heller gratis ac och vi hade många varma kvällar under mina två veckor. Så Kadir och jag stod väl ut ungefär fyra fem nätter innan vi gav upp men vi var för snåla för att betala för ac eftersom hotellet ville ha nästan 1000 kr per vecka för det.

 

Så Kadir och jag hade vår egen lösning. Nämligen en natt under stjärnorna, vi tog vår bäddmadrass bar ut den på balkongen. Hängde upp handdukar över räcket och så sov vi där ute under bar himmel. Detta insåg vi vara en av de bästa idéer vi haft så varje morgon tog vi in sägen för att städerskorna inte skulle märka något och varje natt tog vi ute den.

 
 


Var ska jag börja

Publicerad 2015-06-28 20:34:30 i Min vardag, Mitt Turkiet,

Vill berätta om hela min resa då jag inte kunde blogga "live" så vill jag fortfarande berätta för er vad vi gjort när jag tillbringat två veckor där nere. Grejen är att vi gjort så sjukt mycket att jag inte vet i vilken ände jag ska börja. Fast jag ska försöka berätta så mycket som möjligt av saker och ting jag kommer ihåg. 
 
Jag kan ju börja med att säga att jag aldrig igen vill åka chater. Jag tyckte det var som att vara ute och åka med en hel hönsgård då jag är så van vid att klara mig själv på resande fot. Fast jag kom fram efter lite förseningar, en mellanlandning i Kristianstad och ni som vet hur kartan ser ut här i söder förstår att det var inte många minuter i luften mellan Ronneby och Kristianstad. 
 
På flyget lyckades jag också blir förolämpad av en äldre dam. De sitter brevid mig de där få minutrarna det tog fram till mellanlandningen och under dessa minutrar lyckas tanten säga till mig "är du bara mullig eller ska du ha en bäbis?" Kanske inte något stort som jag borde ta åt mig utav. Men ett vem fasen ta sig rätten att granska min kropp så och sedan dessutom säga det till mig, vi känner inte varandra. Jag är inte med barn i min mage finns ingen liten bäbis. Jag vet att min mage är lite "fluffig" men jag vill inte höra från en helt okänd människa att jag ser gravid ut typ. Först blev jag så chokad och efter en stund blev jag så arg när jag tänkte på det men då vågade jag inte säga något till henne. 
 
Så började min resa på ett ungeför ialla fall. 
 


Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela