AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

Ett fast jobb

Publicerad 2016-02-10 09:22:32 i Min vardag,

Hörrni ett fast jobb, jag har nog inte riktigt fattat det ännu att jag från och med nu kommer ha fast mark under fötterna och jag kommer inte längre  behöva ligga ett steg före. Känns lugnande med alla fördelar det är att ha ett fast jobb, jag kommer kunna ha en normal sommarsemester utan att ens fundera, den dag jag och Kadir väljer att skaffa familj kommer jag kunna vara mammaledig och sedan veta att jag har ett jobb att komma tillbaka till, det kommer underlätta så mycket den dag vi kanske vill köpa en bostad och så vidare.
 
Så vad är det jag ska göra nu?
Jag var ju på två intervjuer för ca två veckor sedan ena intervjun var hemma i Karlskrona som LSS och SoL handläggare den andra intervjun var i vår grannkommun Ronneby som socialsekreterare för ekonomiskt bistånd.
 
Jag fastnade för jobbet som socialsekreterare för ekonomiskt bistånd, då chefen verka bra, arbetsuppgifterna roliga och givande och de verkade ha en bra organisation. Den andra intervjun gav väl i stort sätt motsatt intryck. Så lyckan blev ju att det faktiskt var chefen om socialsekreterartjänst som ringde upp mig redan dagen efter och bekräftade att de var mycket intresserade av att anställa mig men de vill såklart först kolla mina referenser.
 
Efter det har det följt en hemskt lång väntan då min nuvarande chef har varit mycket upptagen och svår att få tag på samt att min blivande chef var hemma och sjuk en hel vecka och därför kunde inga referenser tas. Men så igår fick jag äntligen ett samtal om att min nuvarande chef hade gett mig jättefina referenser och därför vill min blivande chef mer än gärna anställa mig så sagt och gjort.  Jag tackade ja till tjänsten, idag skrev jag på papperna här i Nybro att jag säger upp mig eftersom mitt vik inte har gått ut ännu.
 
Så nu har jag en månads uppsägningstid innan jag byter arbetsplats till Ronneby kommun och minskar min pendlingssträcka från 8,5 mil enkel resa till 3 mil enkel resa.


 

Kommentarer

Postat av: Pauline

Publicerad 2016-02-10 21:53:51

Ett stort grattis till både jobbet och lägenheten! :) vad kul för er!

Svar: Tack så jättemycket :)
Annie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela