AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

Mitt nya halsband

Publicerad 2016-01-31 22:09:25 i Min vardag,

Köpte mig ett nytt halsband nu när jagoch  Kadir var i Turkiet senast. Jag har haft ett liknande innan med månen och stjärnan men då i guld och något större än detta. Det fick jag av Kadir första gången jag besökte Gaziantep. Tyvärr har de gamla går sönder och därför blev det nu ersatt med ett nytt dena gång lite mindre och i silver då jag själv tycker bättre om silver än guld. 

Vad läser ni

Publicerad 2016-01-31 16:04:42 i Min vardag,

Jag gillar att läsa och de senaste veckorna har jag äntligen lyckats få in läsandet i min vardag igen. Jag har svalt minst en bok i veckan de senaste veckorna och tycker de är perfekt att låna e-böcker från bibloteket som jag laddar rätt in i min iPad som jag kan ha med mig överallt.  

Nu letar jag efter lite nya författare att sätta tänderna i och undra om ni har några tips där ute. Jag är väl någon form av allätare när det gäller böcker. Jag har läst mycket chick lit böcker där Sophie Kinsella och Marian Keyes är favoriter. Har ni fler bra författare inom detta område? Jag läser även en del deckare och tar gärna emot tips på riktigt spännande böcker på den fronten. 

Fantastiska lördag

Publicerad 2016-01-30 19:38:40 i Min vardag,


Ni vet att jag älskar hockey och är en riktig sportnörd. Karlskrona min kära hemstad gick upp i högsta ligan förra säsongen och har varit en riktig slagpåse under hela säsongen. Vi var förlorat match efter match men så helt plötsligt har de börjat rada upp vinster. Och idag efter första perioden ser det it såhär. Fantastisk lördag! 

Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela