AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

Under vattnet

Publicerad 2015-03-31 11:55:00 i Min vardag, Mitt Turkiet,

Som jag skrev innan så besökte jag och Kadir Istanbuls akvarium dagen innan intervjun dels för att lugna våra nerver och få något annat att tänka på och även för att det var iskallt ute. Så vi tog en riktigt lång sovmorgon och åt lunch eller snarare brunch på en restaurang i närheten av där vi bodde innan vi gav oss iväg till akvariet.

Ett helt fantastiskt ställe om man nu gillar att titta på fiskar och jag tycker absolut det var värt ett besök. Det var stort, inte alls mycket gäster, fräscht. De hade organiserat akvariet så att du passerade alla världshav så allt från antarktisk till indiska osianen även regnskogen och med olika fiskar och andra djur som lever där omkring.

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela