AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

Fotoutmaning vecka 22

Publicerad 2015-05-31 21:11:25 i I mitt bildarkiv, Min vardag,

Jag har antagit en utmaning att en gång i veckan under alla årets veckor publicera ett foto med ett speciellt tema. Det är Louise som driver sin blogg här som har kommit på den här fantastiskt roliga utmaningen. För varje vecka kommer det alltså komma upp ett nytt inlägg med bild+ text under ett tema. Vill du också vara med i denna utmaning? Läs här och joina oss som skriver vecka för vecka!
 
Vecakns tema: Nytt
 
Passande tema för denna veckan då det känns som om hela livet börja på nytt nu. Med beslutet i min hand om att Kadir kommer att flytta till Sverige inom en snar framtid känns allting nytt. Jag ska få uppleva mycket som är nytt för mig snart och inte för att tala om hur mycket nytt Kadir ska få uppleva. Ett helt nytt land, språk, människor, system, maträtter och en massa, massa mer. Det ska bli en otroligt spännande resa att göra tillsammans och jag är så lycklig att vi ska få göra denna tillsammans. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela