AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

I vår lilla stad

Publicerad 2015-02-28 19:59:00 i Min vardag,

.... finns där i dag två riktigt stora idrottslag/föreningar. Handboll och hockey det är det som den här stan är bra på. Även om handbollen kommer rejält i skymundan utav hockeyn så är även handbollen värld att lyftas. 
 
Men idag ligger ändå fokus på hockeyn för idag blev det klart att efter 52 omgångar så landade Karlskrona hockeyklubb på andra plats i serien vilket betyder att vi nu ska möta vinnarna Västerås i en final, bäst av fem. Vinnaren där går direkt upp i SHL Sveriges högsta serie för hockey. Det är så coolt att ha följt ett lag sedan de spelade i division 1 och nu har de alla chanser i världen att få spela i den högsta ligan som finns i detta land. 
 
Gissa vem som kommer hänga slaviskt i ishallen de närmsta veckorna. 
 
 

Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela