AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

Jag har överlevt

Publicerad 2016-03-19 14:59:52 i Vårt liv i Sverige,

Hej alla ni som har tittat in här både nu som då även om det har ekat tomt här i två veckors tid. Jag är nu tillbaka efter att i två veckor endast ägnat mig åt att äta, sova, jobba, äta sova jobba, sova, sova, sova och åter sova. Jag har överlevt mina två första veckor på det nya jobbet och jag har börjat landa i det faktum att detta är min nya arbetsplats och det är här jag ska vara en bra tid framöver. Jag har fortfarande mycket att lära mig rent tekniskt och praktiskt, vilka knappar jag bör tycka på i systemet så att allting blir rätt, hur jag ska räkna, vilket bistånd som blir bäst och så vidare. Jag känner också ett enormt ansvar när jag betalar ut pengar till folk så att det blir rätt både att jag inte ger för mycket men inte heller för lite. 

 

Våren har också hunnit ta fart ordentligt här i söder. Jag är precis hemkommen från en långpromenad. Det är ljust på morgonen när jag går upp och det är ljust när jag kommer hem. Detta har givit massor av energi och jag känner mig så pigg och glad just nu. 

 

Om sex veckor så flyttar även jag och Kadir in i vår nya lägenhet och det ska bli otroligt skönt att få mer plats och kul med något som blir vårt gemensamma där vi kan bestämma hur vi vill ha det tillsammans.

 När man börja som nyanställd i Ronneby kommun så får man en blomma, en mycket trevlig grej tycker jag. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela