AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

Vilken service

Publicerad 2014-08-31 17:38:00 i Min vardag, Mitt Turkiet,

Även fast skolan inte börja förens imorgon egentligen så har vissa kurser redan nu lagt upp både litteratur och föreläsningar som jag kan använda mig av. Så jag bestämde mig att kolla på en föreläsning i kursen "fotboll och kultur" som jag ska läsa.
 
Så jag stänger in mig i sovrumet för att få lite lugn och ro, sedan hör jag Kadir rumla runt i köket och en stund in i föreläsningen kommer han in ger mig massor av pussar och fråga sedan om jag vill ha popcorn och juice. Vilket jag sedan får serverat in i sovrumet till föreläsningen. Han kan han mitt lilla hjärta.
 
Samma sak som i början av veckan då lyckades jag troligtvis matförgifta mig själv på något vänster så jag mådde pyton den natten. Men Kadir var uppe med mig hela natten, klappade mig på ryggen, hjälpte mig hålla undan håret när det behövdes och hjälpte till med vatten och rengöring av mitt ansikte. När vi väl kom i säng var han nog med att jag skulle väcka honom om jag mådde dåligt igen. Trygghet till 100%!


 
 

Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela