AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

Jag bygger om

Publicerad 2013-11-30 15:50:00 i Min vardag,

Ja nu de närmsta dagarna kanske det blir lite stökigt här på bloggen, men jag lovar er att jag ska försöka få ordning och reda på den så fort som möjligt. Men jag var så otroligt trött på den blåa färgen jag hade så nu gör jag om här.
 
Men tiden är knapp (nu igen).
Råkade sova till halv tolv idag, jag är visst inte så bra på att jobba natt eller snarare att ha sovande jour. Landade sedan hos Henrik och fick lasagne till frukost, för att sedan landa ute hos mamma och pappa. Och nu är jag stressad för att kl 17.30 ska jag vara inne i stan igen för att julbaka hemma hos Louise.
 
Sist vi julbakade hemma hos Maria, för två år sedan
 
 
 

Jag dör lite

Publicerad 2013-11-29 23:22:00 i Min vardag,

Jag blev så glad den kvällen, när det kom in en tallrik med blomblad formade som ett hjärta. Glad för att jag varit ledsen innan, glad för att jag trodde jag visste vad jag hade. Men så gick det som det gick, och så var det Du hela tiden...

 
 

Jobba natt

Publicerad 2013-11-29 09:44:35 i Min vardag,

Rent officiellt så har jag ju tre jobb, min tim anställning på KBH (Karlskrona behandlingshem), mitt kontaktpersons uppdrag och så är jag ju även tim anställd i handikappförvaltningen i denna lilla stad. Så inte nog med att jag har mycket i skolan, mycket här hemma, många vänner jag vill hinna träffa, jag skulle ju även designa om här på bloggen för sjutton, så har jag nu även dessa tre jobb att hålla reda på, nu efter att ha pausat livet så länge.
 
I eftermiddag går jag på ett nattpass på stället där jag jobbade i somras. Jag är nervös, eftersom att i somras gick jag bara på dagsschema. Så jag har ingen aning om vilka klienter jag ska träffa ikväll eller egentligen vad jag ska göra under kvällen. Men det blir säkert bra när jag väl kommer på plats. Hoppas mest på att det blir en lugn natt, då jag har sovande jour så vill jag gärna kunna sova också.
 
 

Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela