AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

Våga färg

Publicerad 2014-01-31 15:12:00 i Mitt lilla hem,

Eller? Här hemma i mitt kök i så går de mesta i vitt, mitt köksbord och stolar är vita, hyllan och en skänk är vita, skåpsluckorna är vita, andra detaljer så som fönsterbrädan och gardinen är också vitt. Så förutom den extremt fula färgen som finns på mina väggar (vet inte om jag får måla om för hyresvärden) så är allt vitt, vitt, vitt. Ändå har jag dåligt med ljus i köket och skulle behöva en taklampa över mitt köksbord. Men får lite beslutsångest, ska jag in med lite färg i köket eller fortsätta att köra på vitt? Det enda som är i en annan färg just nu är svarta stolsdynor.
 
Jag vill inte köpa en extremt dyr lampa då jag inte vet hur länge jag kommer bo kvar just här. Det kan bli länge men de kan också bli en kortare tid. Hur som helst såg jag nu att de säljer billigare taklampor på Rusta just nu och fundera på om jag skulle slå till? Men då till min beslutsångest lampan är vit på utsidan, men färgad på insidan i lila, svart eller grönt. Så nu är frågan ska jag vara rolig och välja en annan färg, eller lite tråkigare och välja svart för att de redan finns inslag av det i köket?
 
 

Som en stor smäll

Publicerad 2014-01-31 12:30:00 i Min vardag,

Igår hände det, saknade flög över mig, bombade mig, den sliter och rycker och jag känner att snart går jag sönder. De värsta är att jag tror att jag aldrig har känt såhär innan. Jag till och med gråter för att jag känner mig "ensam", jag saknar honom, min fina K och jag skulle göra vad som hest för att bara få åka tillbaka och få en liten stund tillsammans. Då har jag inte ens varit hemma i tre veckor, hur ska jag klara resten?
 
Jag trodde inte att distans kunde slita så mycket, att de kunde vara så jobbigt. Visst har jag haft de jobbigt förut, vist har jag saknat förut, jag har hatat distans så många gånger förut. Men aldrig som nu och jag tror jag vet varför. För nu finns där någon som känner precis som jag, som även berättar det för mig varje dag, han saknar mig, massor. K tar inte distansen så bra och inte jag heller just nu. Men jag förstår honom de är nytt för honom och allt känns som en enda röra och ännu värre allt känns som en evighet tills nästa gång. Men jag försöker peppa, försöker hela tiden säga snart, snart ses vi igen och håll ut. För sanningen är ju trotsallt att vi är åtskiljda nu men framtiden kommer bjuda oss på fler dagar tillsammans än vad vi behöver vara åtskiljda.
 
 

Little things

Publicerad 2014-01-30 16:27:31 i Min vardag,

"You'll never love yourself half as much as I love you.
  You'll never treat yourself right darlin'
  But I want you to.
  If I let you know I'm here for you.
  Maybe you'll love yourself like I love you, oh."

Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela