AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

Snön öser ner

Publicerad 2016-01-04 18:52:00 i Mitt Turkiet,

Det har verkligen snöat hela dagen här och nu börja det bli riktigt mycket snö utanför fönstret och ingen kan vara lyckligare än jag. Jag älskar snö och jag har aldrig sett såhär mycket snö i verkligheten i Turkiet innan. Kadir är dock orolig för hur det ska gå på onsdag när det är dags för oss att resa hem.
 
För det ska tydligen snöa hela dagen imorgon också men då jag sedan kollar på vädret så ser det ut att slå om och bli varmare igen under onsdagen så förhoppningsvis blir det inga problem på färden hem till Kastrup på onsdag. Det som oroa mig mer i så fall är hur lång tid det faktiskt ska ta att komma ifrån Kastrup på onsdag i och med gränskontrollerna de infört där. Som jag förstår det utifrån vad tidningarna skriver så har det hittills varit en hel del kaos. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela