AnnieL

Här får ni följa mig och min sambos resa från det att vi träffades för första gången i Turkiet, förlovade oss till det att han flyttade hit till Sverige 2015. Här handlar det om allt möjligt från kulturkrockar, matlagning, resorna tillbaka till Turkiet och planer inför framtiden. helt enkelt en turkietblogg blandat med en svenskblogg.

Storhandlat

Publicerad 2016-01-28 18:19:52 i Min vardag,

Idag när jag ändå varit ledig för att gå på intervju nummer två så passade jag även på att låna bilen av mamma för att ta mig ut det de stora mataffärena utanför stan för att göra en riktigt stor handling. Då det blir mycket billigare att handla i de stora matbutikerna utanför stan så försöker jag handla så mycket det bara går när jag har tillgång till bil. 
 
Så i förgår roade jag mig med att skriva en matsedel som sträcker sig ca en månad framåt i tiden och idag handlade jag hem i princip allt vi behöver för att klara oss denna månaden matmässigt. Självklart kommer vi få komplettera med en del grönsaker och andra ting som inte håller sig färskt i en hel månad men jag tycker ändå att det går bra att storhandla för en månad i taget. 
 
Så när jag var klar med min handling idag hade jag fått ihop 6 stycken matkassar och när jag kom hem fick jag verkligen kämpa med hur jag skulle möblera in allt i kylen och en del grejer i frysen. Men det känns skönt att veta när jag kommer hem fårn jobbet så finns där mat i kylen så jag behöver inte fundera på om jag ska behöva gå och handla innan jag ens kan påbörja middagen. 
 
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela